Juhlatila


Hääjuhlat, kokoukset ja saunaillat

Villa Järvelä on viihtyisä paikka kokouksille, koulutustilaisuuksille ja perhejuhlille rauhallisissa järvimaisemissa. Sijaintimme on mainio aivan lähellä Turkua, Lietoa ja Kaarinaa...Kokouspaketit suunnitellaan asiakkaan toiveiden mukaisesti

Tilasta löytyy kaikki tarvittavat kokousvälineet mm. datatykki, langaton internetyhteys ja muut kokoustarvikkeet. Huvilan sali on käytössänne ja pöytämuodon järjestämme ryhmän koon mukaan.

Kokousten ja koulutusten välissä voi myös harrastaa erilaisia aktiviteettejä; esim kävelyretki Littoisten luontopolulla/lintutorneille, rantalentopalloa, perinteisiä pihapelejä, avantouintia (saunojen aukiolojen puitteissa)...

Häät ja muut perhejuhlat

Villa Järvelä tarjoaa myös erinomaiset puitteet romanttisille hääjuhlille. Kaunis vanha rakennus upeine kaakeliuuneineen luo kotoisan lämpimän tunnelman pienellä luksuksella höystettynä. Juhlasaliin mahtuu jopa 48 henkilöä syömään ja kesäkautena voi hyödyntää myös Villa Järvelän piha-alueita.
Juhlatilaan on mahdollista tuoda omat ruoat ja juomat. Päärakennuksessa on tilava keittiö jossa mahtuu hääräämään useampikin kerrallaan ja astioita löytyy n 50:lle. Voimme myös halutessanne järjestää teille ruokailut yhteistyöpitopalvelujen kautta.

Ison juhlasalin vuokra arkisin 250€. Pe, la tai su 500€VILLA JÄRVELÄN VUOKRAEHDOT JA SÄÄNNÖT

1. Varaus-, maksu ja peruutusehdot
Vuokrauksen kesto sovitaan tapauskohtaisesti. Maksusta asiakas saa laskun, jonka eräpäivä on 14 vrk vuokrapäivästä. Peruutuksen tapahtuessa alle 30 vuorokautta ennen vuokrausta, veloitetaan 50% vuokrahinnasta. 7vrk tai myöhemmin tapahtuneesta peruutuksesta veloitetaan koko vuokrahinta täysimääräisenä. Tilojen varaajan on oltava täysi-ikäinen. Ylivoimaisesta esteestä johtuen (esim. vesivahinko, tulipalo tai ilkivalta) Villa Järvelä Oy voi perua varauksen ilman korvausvelvollisuutta.

2. Pääsy tiloihin
Ovien avausajasta sovitaan aina tapauskohtaisesti. Poikkeustilanteissa voidaan myös sopia avaimen luovutuksesta mutta pääsääntöisesti henkilökunta avaa asiakkaalle ovet ja asiakas huolehtii ovien lukitsemisesta lähtiessään. Tilojen on oltava tyhjät ja lukitut viimeistään klo 01, ellei toisin ole sovittu.

3. Vahingot ja siivous
Tilat tulee siivota periaatteella ”mitä tuot, viet pois”.  Pullot, roskat ja tölkit voidaan jättää juhlatilaan, mutta ne on siivottava niille tarkoitettuihin astioihin. Vuokrahintaan sisältyy astioiden tiskaus ja perussiivous (imurointi,  lattioiden ja wc:n pesu) mutta ulko- ja sisätilojen jälkien (esim. rikkoutuneet pullot, roskat, oksennus tai tupakantumpit) siivoamisesta Villa Järvelä veloittaa toteutuneiden kustannusten lisäksi 150€ korvauksen. Tilojen vuokraaja on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille/ esineille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingot täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta (esim. ovien lukitsematta jättämisestä).

4. Järjestys
Tiloissa saa yhtäaikaisesti oleilla korkeintaan 50 henkeä. Villa Järvelä Oy:llä, sen valtuuttamalla edustajalla ja viranomaisella on oikeus keskeyttää tilaisuus, mikäli siitä katsotaan aiheutuvan vaaraa kiinteistölle ja/tai irtaimistolle. Tilaisuus voidaan keskeyttää myös, mikäli näitä vuokraehtoja ei noudateta. Tupakointi sisätiloissa on kielletty. Tupakointi on sallittu vain sille varatulla alueella pihalla, siten, ettei tupakoinnista aiheudu haittaa. Vuokraaja vastaa tilojen lukitsemisesta, ikkunoiden sulkemisesta ja sähkölaitteiden (lamput, uuni ym.) sammuttamisesta vuokra-ajan päättyessä. Kynttilät ja ulkotulet (ja niiden riittävän turvallinen asettelu) ovat vuokralaisen vastuulla.

5. Reklamaatio
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viipymättä viimeistään vuokrausta seuraavana arkipäivänä. Villa Järvelä ei korvaa vuokraajalle ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

6. Muuta
Järvelä ei ole vastuussa eikä säilytä jääneitä tavaroita vuokrauksen päättymisen jälkeen. Pidätämme oikeuden tilaus- ja toimitusehtojen sekä hintojen muutoksiin. Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tiloissa on kielletty.


      Vuokraajan muistilista: 
- Roskat ja pullot/tölkit niille tarkoitettuihin astioihin
- Nosta likaiset astiat keittiöön pöydälle niille tarkoitettuihin muovikoreihin (ruoan tähteet/ylijäämäruoat ja  servetit yms. roskikseen.
- Ota mukaan omat tavarat, koristeet, ruoat jne. 
- Sammuta kynttilät, sähkölaitteet, lamput ym.
- Sulje ikkunat ja lukitse ovi (kokeile että ovi on varmasti lukossa, on joskus hieman jäykkä)

VILLA JÄRVELÄ OY, Järveläntie 133, 20540 Turku (Lieto/Littoinen)
www.jarvela.fi, myynti@jarvela.fi, 040-7173867 tai 050-3066969

*************************************

Lue tästä juhlatilan vuokraehdot >>


*********
Villa Järvelä Oy 
Järveläntie 133, Lieto
040-7173867 
(050-3066969)
myynti@jarvela.fi 
*********