Joogat ja jumpat

Järvelän Joogat ja jumpat

Tiistai
Klo 15-16 Jooga & äänimaljarentoutus
Klo  17-18 Jooga & äänimaljarentoutus
Klo 19.30-20.30 Äänimaljarentoutus

Keskiviikko
Klo 17-17.30 Pikahiki/ HIIT
Klo 18-19 Jooga & äänimaljarentoutus

Torstai
Klo 10-11 Aamujooga & äänimaljarentoutus

Ilmoittautumiset tästä (peruutukset viimeistään 2 tuntia ennen)
Jooga ja äänimaljarentoutus 15 €/kerta tai 10-kortti 130 €

PIKAHIKI, hiit-treeni 30 min. 10 €/kerta.

Maksuvälineinä käyvät käteinen, kortit, sekä Smartum, Eazybreak, TYKY, Virike ja ePassi. Maksu tuntien yhteydessä.


Jooga

Joogatunnillani opetellaan rentoutumaan, hengittämään, vahvistamaan ja kuuntelemaan omaa kehoa lempeän Hathajoogan keinoin. Tarvitset vain mukavan asun, maton ja filtin, muita välineitä emme käytä.

Fyysinen voima, liikkuvuus ja tasapaino kehittyvät pikkuhiljaa. Kehoa ohjataan asanoihin lempeästi kuunnellen kehon tuntemuksia, juuri itselle sopivasti. Tärkein ei ole se miltä näyttää, vaan se miltä tuntuu. Keskittyminen kehontuntemukseen on opeteltava. Olet yksin itsesi kanssa.

Jooga kuuluu kaikille, kokoon, ikään tai notkeuteen katsomatta.

Pikahiki/ HIIT

PIKAHIKI on puolen tunnin pikatreeni (HIIT), joka kohottaa kuntoa nopeammin kuin perinteinen liikunta ja yllyttää aineenvaihdunnan käymään tunteja kierroksilla. Pikatreenin salaisuus ei olekaan siinä, paljonko kaloreita hupenee kuntoilun aikana, vaan sen jälkeen.

PIKAHIKI treenissä vuorottelee pikaspurtit ja rauhalliset osiot. Koko treeni kestää 30 minuuttia. Alussa ja lopussa n.5 minuutin verryttely ja itse pikatreeni kestää n. 20 minuuttia.

”Täysillä vetäminen aiheuttaa kropassa hormonaalisen reaktion, joka saa aineenvaihdunnan käymään kierroksilla tuntikausia. Kaloreita kuluu pitkän kävelylenkin verran, ja lisäksi hormoniryöppy saattaa hillitä ruokahalua.”

Mukaan tarvitset jumppavaatteet, hikipyyhkeen, jumppa-alustan, vesipullon ja tietty saunakamppeet.

Äänimaljarentoutus

Äänimalja on kaunissointuinen instrumentti, jota soitetaan joko hieromalla puisella kapulalla tai villasta huovutetulla iskimellä. Äänimaljojen lempeä ääni soi pitkään, ja niiden soinnut rentouttavat ja rauhoittavat. Äänimaljojen värähtelyt resonoivat kehomme nesteissä, aina solun nesteitä myöden.

Terapia- ja hoitokäyttöön tarkoitetut maljat taotaan käsityönä seitsemän eri metallilajin seoksesta. Maljoja käytetään vähintään kolmea erilaista.

Äänimaljahoidon aikana pääset vaipumaan ihanaan rentoutukseen, joka vastaa tuntien syvää unta. Lepäät mukavasti peiteltynä, kauniisti soivat maljat hoitavat mieltä ja kehoasi. Soivan maljan matkaava värinä hieroo kehosi joka solua.

Ohjaaja

Anette Huila - hyvinvointivalmentaja, joogaohjaaja, personal Trainer, äänimaljarentouttaja, kosmetologi ja bloggaaja. Hyvinvoinnin konkari, joka löysi itsensä ja tiensä parempaan elämään, pysäyttävän sairauden kautta.

TEMPPELIN EMÄNTÄ- sivustolta löydät hyvinvointiin liittyvät palvelut, kivan Blogin, sekä hyvinvoinnin Puodin. Puodin, jossa tarjolla luonnonkosmetiikkaa, sekä laadukkaita tuotteita joogaan ja hyvinvointiin - luontoa kunnioittaen. Tähän matkaan on helppo hypätä mukaan! Palaa juurillesi. Kunnioita Temppeliäsi.
Joogaa ulkona