SaunatSaunaillat ja polttarit JärvelässäJärvelässä on kolme saunaa; yksi iso sähkösauna "Miilu", iso puusauna ja pieni puulla lämpiävä mummolasauna. Ison sähkösaunan yhteydessä on myös viihtyisä oleskelutila järvinäkymin. Saunat palvelevat talvisin myös avantouimareita.


Saunahinnat:
Iso sähkösauna (noin 20 hlö) 3 tuntia   270€
Iso puusauna (noin 20 hlö) 3 tuntia   300€
Pieni puusauna (noin 8 hlö) 3 tuntia   150€
Palju (n.15 hlö) saunavuokran yhteydessä 150€
Saunojen lisätunnit   50€/tunti
Pyyhevuokra   3€/kpl
Takkatila, suihkut ja pukuhuoneet kuuluu aina saunavuokraan. Takkatilassa on tilaa n 10:lle hengelle (yksi 4-6 hlö pöytä, 5 hengen sohva ja irtotuoleja). Lisää tilaa löytyy terassilta sään salliessa. Takkatilassa ei ole varsinaista leittiötä mutta mikro, vedenkeitin, kahvinkeitin, jääkaappi ja kaasugrilli löytyvät (astioita ei ole). Jos kaipaat isompia oleskelu- ja ruokailutiloja ja kunnon keittiötä (kaikilla varusteilla, vempaimilla ja astioilla), kannattaa tutustua päärakennuksen juhlatiloihin.

 

Naisten hemmotteluillat
Hemmottelusetti
Nyt voimme myös tarjota naisten saunailtoihin hemmottelupaketit (korillinen ihanaa kosmetiikkaa mm kasvonaamioi, rasvoja, hiusnaamio...) alkaen 30e/kori. Korit rakennetaan aina teidän omien toivomusten mukaan joten sisällöt vaihtelevat. Tuotteet jotka jäävät illasta yli ovat teidän, joten voitte jakaa keskenänne tai antaa juhlien sankarille kotiin vietäväksi.

Meikkikurssi
Hemmotteluilta voi pitää sisällään myös meikkikurssin jossa jokainen pääsee kokeilemaan bilemeikin tekoa Oriflame kosmetiikalla. Meikkikurssin hinta on 19e/hlö. Hinta sisältää ripsivärin ja kaksi sivellintä.


*********
Villa Järvelä Oy 
Järveläntie 133, Lieto
040-7173867 
(050-3066969)
myynti@jarvela.fi 
*********


Ota yhteyttä ja varaa juhlapaikaksi Villa Järvelä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti