Juhlatila


Hääjuhlat, kokoukset ja saunaillat

Villa Järvelä on viihtyisä paikka kokouksille, koulutustilaisuuksille ja perhejuhlille rauhallisissa järvimaisemissa. Sijaintimme on mainio aivan lähellä Turkua, Lietoa ja Kaarinaa...

Kokouspaketit suunnitellaan asiakkaan toiveiden mukaisesti

Tilasta löytyy kaikki tarvittavat kokousvälineet mm. datatykki, langaton internetyhteys ja muut kokoustarvikkeet. Huvilan sali on käytössänne ja pöytämuodon järjestämme ryhmän koon mukaan.

Kokousten ja koulutusten välissä voimme myös järjestää erilaisia pienimuotoisia aktiviteettejä esim luonnon helmassa, jossa tiimityöskentely hioutuu huippuunsa ja päivänne onnistuu varmasti. Järjestämme myös tyhy-/tyky-työpajoja (esim Taiteella Tarmoa työhön- työpajat). Järvelässä voitte porukalla harrastaa myös vaikka värikuula, kiipeilyä, avantouintia, lentopalloa tai askerrella vaikkapa koruja.
Kokouksen jälkipuinti ja rentoutuminen voi tapahtua saunan lauteilla ja laiturilta voi pulahtaa uimaan vuodenajasta riippumatta.


 Häät ja muut perhejuhlat

Villa Järvelä tarjoaa myös erinomaiset puitteet romanttisille hääjuhlille. Kaunis vanha rakennus upeine kaakeliuuneineen luo kotoisan lämpimän tunnelman pienellä luksuksella höystettynä. Juhlasaliin mahtuu jopa 48 henkilöä syömään ja kesäkautena voi hyödyntää myös Villa Järvelän piha-alueita.

Juhlatilaan on mahdollista tuoda omat ruoat ja juomat. Päärakennuksessa on tilava keittiö jossa mahtuu hääräämään useampikin kerrallaan ja astioita löytyy n 50:lle. Voimme myös halutessanne järjestää teille ruokailut yhteistyöpitopalvelujen kautta.

Ison juhlasalin vuokra arkisin 250€. Pe, la tai su 500€
Lue tästä juhlatilan vuokraehdot >>

Villa Järvelä voi järjestää teille myös upean ilotulituksen musiikilla höystettynä. Ilotulitukset alkaen 2000 €.

Hääpaikan vuokranneet hääseurueet saavat polttarisaunoihin ja -aktiviteetteihin 10% alennuksen.


*********
Villa Järvelä Oy 
Järveläntie 133, Lieto
040-7173867 
(050-3066969)
myynti@jarvela.fi 
*********